Home >> Wereld >> Jonge jongens bruut verkracht in jungle Calais
Jonge jongens bruut verkracht in jungle Calais

Jonge jongens bruut verkracht in jungle Calais

Wie had gedacht dat de doktoren, architecten en ingenieurs uit het Midden-Oosten een beetje beschaving zouden meenemen, komt keer op keer bedrogen uit. Artsen en medische staf werkzaam in de Jungle van Calais hebben bevestigd dat zij zeven jongens, leeftijd variërend van 14 tot 16 jaar, hebben behandeld aan verwondingen ten gevolge van een brute verkrachting. Vier van de jongens waren zo bruut verkracht dat zijn geopereerd moesten worden aan hun letsel. Drie van de slachtoffers hebben een behandeling geweigerd, uit angst voor represailles en afbreuk aan hun eer. Naar schatting leven er tientallen jonge kinderen zonder ouders in de Jungle en klaarblijkelijk is dit een vrijbrief voor de vrome moslim man om zich te vergrijpen aan deze minderjarigen. De schokkende onthulling heeft nieuwe vraagtekens opgeworpen voor wat betreft de veiligheid in deze geclaimde moslim enclave. De bewoners van de omliggende dorpen waren al een tijdje slachtoffer van geweld en criminaliteit, daarom is het zuidelijke deel van de enclave inmiddels ontruimd. Dit ging niet geheel zonder slag of stoot. De ontruiming leek op een ware veldslag, hutten werden in de brand gestoken en journalisten waren hun leven niet zeker. Maar volgens vluchtelingen belangen groeperingen zijn de echte slachtoffers natuurlijk de illegale migranten; uit hun onderzoek blijkt dat 73% van de ondervraagden te maken heeft gehad met politiegeweld. Daarbij vergeten de beroepsknuffelaars voor het gemak even te vermelden wat voor overlast het in de omgeving veroorzaakt. Vrachtwagens worden aangevallen en bekogeld, bezoekers van de Jungle worden onder bedreiging van wapens ontdaan van hun waardevolle spullen en de politie wordt standaard begroet met een regen van stenen. Maar de slachtoffers zijn vooral de asieleisers want kom niet aan hun cultuur! Of zo…

Naar boven