Home >> Wereld >> Tandarts Palmer doodde meer zeldzame dieren
Tandarts Palmer doodde meer zeldzame dieren

Tandarts Palmer doodde meer zeldzame dieren

Tandarts Walter Palmer blijkt naast het doden van Cecil de leeuw nog meer zinloos wildlife geweld op zijn naam te hebben. Op een foto uit 2006 is te zien hoe de trotse jager poseert naast een afgeschoten zeldzame zwarte beer. Het majestueuze dier schijnt vermoord te zijn met pijl en boog, louter ter vermaak van de verveelde Palmer. Om zijn zinloze daad te verhullen betaalde Waltertje $20.000 aan de gidsen om vooral hun mond te houden. Alle omkoping ten spijt kwam de zaak toch aan het licht en werd de rijke tandarts bestraft met een boete van $3.000. Een bedrag dat een lachertje is als je park opzichters twintig mile onder de neus kunt drukken voor mondje dicht. Onlangs werd ook al bekend dat meneer zeker nog eens 50 zeldzame dieren heeft afgeknald, waaronder buffels, poema’s en ijsberen. De trofeëen hangen aan de wand in een van zijn huizen. Wanneer gaat moeder natuur de huur opeisen bij deze natuur verkrachter?

Naar boven