Home >> Wereld >> Steve Irwin’s waardige opvolger
Steve Irwin’s waardige opvolger

Steve Irwin’s waardige opvolger

Bijna iedereen kent het tragische verhaal achter de dood van Steve Irwin, de man die middels zijn ontembare enthousiasme iedereen kon aansteken met zijn liefde voor de natuur. Zijn bizarre dood, een dodelijke steek van een rog, heeft de gemoederen lang bezig gehouden. Maar zoals het geval is met de meeste sterfgevallen, ebt de aandacht na verloop van tijd weg en wordt er van de achtergebleven familie niet veel meer gehoord. Echter lijkt Steve een waardig opvolger te hebben; Bindi Irwin. De inmiddels 17-jarige dochter van Steve en Terry lijkt het stokje van pa moeiteloos over te nemen. Niet alleen is ze prima opgedroogd, ook lijkt ze de passie voor de natuur van haar vader te hebben geërfd. Haar plan is dan ook om in de voetsporen van pa te treden en na haar afstuderen aan de slag te gaan voor the Australian zoo.

Naar boven